Marianne Boelsmand - maleri & tegning

Om mine billeder.

Mit navn er Marianne Boelsmand, født 1955. Jeg er uddannet socialpædagog og har arbejdet i knap 40 år med unge og voksne på døgninstitutioner, i familiepleje og på eget opholdssted.

I forhold til at male er jeg autodidakt, og jeg er startet i en ret sen alder med at male/tegne. Jeg har siden 2010 malet sådan lidt ´on and off´, og jeg udstillede første gang i efteråret 2011. 

Maleprocessen er for mig en konstant udforskning af mit billedsprog, og jeg betragter hvert eneste billede som en øvelse i at mestre den skabende proces. 

Jeg inspireres af alt, jeg ser og sanser, det være sig i naturen, egne og andres fotos, litteratur, kunst, arkitektur, børns leg, alle slags mennesker, og alle de billeder, jeg ser for mit indre blik. 

Jeg maler intuitivt og afsøgende i forhold til udtryk, form, komposition og farver. Jeg leger ofte med proportionerne og blander det abstrakte/frie/fabulerende med det mere naturalistiske. 

I naturen  finder jeg ro, glæde, harmoni og forbundethed, og naturens verden er på den ene eller anden måde altid et element i mine billeder

Jeg arbejder med akryl maleri på lærred, akvarel, tusch og blyant på papir.

Jeg er medlem af Fjends Kunstforening og Ebeltoft Kunstforening.